Λέσχη Εμπορικού Συλλόγου
Δακτυλογραφημένο έγγραφο του οικονομικού Έφορου με αποδέκτη τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης σχετικά με την καταβολή του τέλους αδείας τεχνικών και μη παιγνίων της λέσχης.