Δημόσια μειοδοτική δημοπρασία του Εθνικού Ορφανοτροφείου Αρρένων Σερβίων
Ακριβές αντίγραφο δακτυλογραφημένου εγγράφου του Νομάρχη Κοζάνης Ιωάννη Κοζύρη ως πρόεδρος της Διοικητικής Επιτροπής του Ορφανοτροφείου Αρρένων Σερβίων με θέμα την έκθεσή σε δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό της προμήθειας υποδημάτων (αναφορά σε αυτά) με βάση κάποιους όρους.