Διακήρυξη μειοδοτικής δημοπρασίας του Εθνικού Ορφανοτροφείου Αρρένων Σερβίων
Ακριβές αντίγραφο δακτυλογραφημένης επιστολής του Νομάρχη Κοζάνης Ι. Κοζύρη ως προέδρου της Διοικητικής Επιτροπής προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης με θέμα τους μειοδοτικούς διαγωνισμούς του Εθνικού Ορφανοτροφείου Αρρένων Σερβιών.