Δημόσιος μειοδοτικός διαγωνισμός
Διακήρυξη του Νομάρχη Κοζάνης ως πρόεδρος της Διοικητικής Επιτροπής του Ορφανοτροφείου Αρρένων Σερβίων την απόφαση έκθεσης σε δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό στο Ορφανοτροφείο Αρρένων Σερβίων την προμήθεια 600 μέτρων υφάσματος χακί χειμερινού δια τις ανάγκες του ορφανοτροφείου. Παρατίθενται οι όροι συμμετοχής.