Μειοδοτική δημοπρασία του Εθνικού Ορφανοτροφείου Αρρένων Κοζάνης.
Ακριβές αντίγραφο χειρόγραφης επιστολής του Προέδρου της Διοικητικής Επιτροπής Ιωάννη Μακαρόνα προς τον εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης σχετικά με τη μειοδοτική δημοπρασία του Εθνικού Ορφανοτροφείου Αρρένων Κοζάνης.