Προκήρυξη Μειοδοτικής δημοπρασίας του Εθνικού Ορφανοτροφείου Αρρένων Σερβίων
Ακριβές αντίγραφο δακτυλογραφημένου εγγράφου προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης με αφορμή την προκήρυξη μειοδοτικής δημοπρασίας για την προμήθεια τροφίμων, ειδών καθαριότητας, φωτισμού και καύσιμου ύλης από τον πρόεδρο της Διοικητικής Επιτροπής Ιωάννη Μακαρόνα.