Μειοδοτική δημοπρασία του Εθνικού Ορφανοτροφείου Αρρένων Σερβίων
Ακριβές αντίγραφο επιστολής του Προέδρου της Διοικητικής Επιτροπής Ιωάννη Μακαρόνα προς τον εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης με θέμα τη διακήρυξη μειοδοτικής δημοπρασίας του Εθνικού Ορφανοτροφείου Αρρένων Σερβίων για την προμήθεια 1600 μέτρων σιδηροσωλήνων για την κατασκευή του υδραγωγείου.