Αναθεώρηση τιμών εργολαβιών
Κάλεσμα από τον Πομομηχανικό Κοζάνης προς τον Πρόεδρο Πρωτοδικών Κοζάνης, τον Δήμαρχο Κοζάνης και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης για τη σύνταξη πρωτοκόλλου αναθεώρησης τιμών των εργολαβιών.