Δακτυλογραφημένη επιστολή του Πολύβιου Π.Λέκου προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης.
Δακτυλογραφημένη επιστολή σχετικά με τη λήξη της ετήσιας συνδρομής των περιοδικών "Εγγύς και Άπω Ανατολή" και "Porche et extreme orient" και την εξόφληση αυτής.