Επιστολή προς τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης.
Δακτυλογραφημένη επιστολή προς τον Πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Κοζάνης σχετικά με την κατάργηση του φόρου της αγροφυλακής και την αύξηση μισθών των αγροφυλάκων.