Δακτυλογραφημένη επιστολή του Δημάρχου Κοζάνης προς τον Πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Κοζάνης.
Χειρόγραφη επιστολή προς τον Πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Κοζάνης για τη σύσταση ειδικού ταμείου υδρεύσεως και εξυγιάνσεως της πόλης και την επιβολή ειδικών φόρων.