Χειρόγραφη επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Σερβίων προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης
Χειρόγραφη συγχαρητήρια επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Σερβίων προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης για την ενημέρωσή τους σχετικά με τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.