Δακτυλογραφημένη επιστολή του οικονομικού εφόρου Κ.Αθανασίου προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης
Δακτυλογραφημένη επιστολή του οικονομικού εφόρου στον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης ενημερωτικά με την παράταση της προθεσμίας για την τακτοποίηση των φορολογικών υποχρεώσεων και τις ποινές σε περίπτωση καθυστέρησης.