Χειρόγραφη επιστολή του Διευθυντή καπνεργοστασίου προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης
Χειρόγραφη επιστολή του διευθυντή καπνεργοστασίου στον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης αναφορικά με την ποσότητα καπνού που παράχθηκε στην Καστοριά κατά το έτος 1925.