Χειρόγραφη επιστολή του Διευθυντή Ταχυδρ. Τηλε. διεύθυνσις προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης.
Χειρόγραφη επιστολή προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης του Διευθυντή Ταχ.Τηλ.Διεύθυνσις σχετικά με τα γραμματοκιβώτια που ζήτησαν για τις ανάγκες της πόλης.