Χειρόγραφη επιστολή του Ι.Κοζύρη προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης
Χειρόγραφη επιστολή του κ.Ι.Κοζύρη-Πρόεδρο του Εθνικού Ορφανοτροφείου Αρρένων Σερβίων σχετικά με τη διακήρυξη μειοδοτικού διαγωνισμού του Ορφανοτροφείου.