Γνωστοποίηση του Νομάρχη Κοζάνης της δημοπρασίας προϊόντων
Γνωστοποίηση του Νομάρχη Κοζάνης και Πρόεδρο του Ορφανοτροφείου Αρρένων της δημοπρασίας προϊόντων του Ορφανοτροφείου με σκεύη και άλλα είδη ιματισμού.