Γνωστοποίηση του Νομάρχη Κοζάνης-Προέδρου του Ορφανοτροφείου της δημοπρασίας προϊόντων
Γνωστοποίηση του Νομάρχη Κοζάνης και Πρόεδρο του Ορφανοτροφείου Αρρένων κ. Κοζύρη, τα προϊόντα που θα τεθούν σε δημοπρασία από το υποδηματοποιείο του ιδρύματος.