Γνωστοποίηση του Νομάρχη Κοζάνης σχετικά με τη δημοπρασία της προμήθειας του ορφανοτροφείου Αρρένων
Γνωστοποίηση του Νομάρχη Κοζάνης και Πρόεδρο του Εθνικού Ορφανοτροφείου Αρρένων Σερβίων της δημοπρασίας της προμήθειας στο Ορφανοτροφείο των ξυλουργικών υλικών αυτού.