Χειρόγραφη επιστολή του Νομάρχη Κοζάνης προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης για το ορφανοτροφείο αρρένων
Χειρόγραφη επιστολή,με αναφορά στη δημοπρασία του ορφανοτροφείο Αρρένων Σερβίων και τη γνωστοποίηση του γεγονότος.