Δακτυλογραφημένη επιστολή του Χ. Αναστασίαδη προς τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου
Δακτυλογραφημένη επιστολή του κ.Χ.Αναστασιάδη προς τον Πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου προκειμένου να ενημερωθεί για τις διευθύνσεις των εμπόρων της πόλης του.