Χειρόγραφη επιστολή του Λ.Καρβούνη προς την Διεύθυνση του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης.
Χειρόγραφη επιστολή του Λ.Καρβούνη προς τη Διεύθυνση Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης με σκοπό να πουλήσει η αντιπροσωπεία χρωμάτων "Αρτι" της Γερμανίας το προϊόν στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή.