Δακτυλογραφημένη επιστολή προς το Εμπορικό και βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης.
Δακτυλογραφημένη επιστολή γνωστοποίησης προς το εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο για σύσταση παραγγελιοδοχικού οίκου με σκοπό την επέκταση των εμπορικών επιχειρήσεων.