Επιστολή του κ.Μιχαήλ Βαχάρη προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης.
Δακτυλογραφημένη επιστολή του κ.Μιχαήλ Βαχάρη προς τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης για τη γνωστοποίηση το καταστήματος του στα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου και την ενασχόλησή του για την πώληση ελληνικών προϊόντων στην πόλη του Βελγίου.