Απάντηση επιστολής προς τον Πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου κ.Κωνσταντίνο
Χειρόγραφη απάντηση επιστολής προς τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ.Κωνσταντίνο με συγχαρητήρια για το ενδιαφέρον του και τη συμβολή του στην πόλη.