Επιστολή προς τον Πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου.
Δακτυλογραφημένη επιστολή του Ν.Λέκκα προς τον Πρόεδρο του ενταύθα εμπορικού συλλόγου σχετικά με την υποβολή του πίνακα των εμπόρων, των βιομηχάνων και των παραγωγών οι οποίοι θέλουν να συμμετέχουν στην αγορά οποιουδήποτε φυσικού ή παρασκευασμένου βιομηχανικού προϊόντος.