Επιστολή προς τον Πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου.
Επιστολή του Σωματείου Ένωσις Συντεχνιών Κοζάνης προς τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου αναφορικά με τις πληροφορίες για την εσωτερική διοίκηση και κίνηση των σωματείων.