Ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών προς όλους τους Εμπορικούς Συλλόγους (01/08/1924)
Δακτυλογραφημένη ανακοίνωση από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών προς όλους τους Εμπορικούς Συλλόγους σχετικά με διαμαρτυρίες που αφορούν τον τροποποιημένο Νόμο περί αισχροκερδείας.