Επιστολή από τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης (20/05/1924)
Δακτυλογραφημένη επιστολή από την Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης σχετικά με την απόφαση αναβολής της συγκλήσεως του Πανεμπορικού Συνεδρίου Μακεδονίας και Θράκης με ζήτημα που αφορά την οδό Βέροια - Κοζάνη.