Εμπιστευτικές αποστολές από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης (23-26/05/1924)
Δακτυλογραφημένες εμπιστευτικές επιστολές από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης σχετικά με τα μέλη που ορίσθηκαν με την εφαρμογή του νόμου περί αισχροκερδείας.