Πρόσκληση του Δημάρχου Κοζάνης Ν. Τσιμηνάκη προς το Διοικητικό Συμβούλιο (13/12/1924)
Χειρόγραφη προσκλητήρια επιστολή από τον Δήμαρχο Κοζάνης Ν. Τσιμηνάκη προς το Διοικητικό Συμβούλιο σχετικά με κατασκευή της οδού Βέροιας - Κοζάνης.