Πρακτικά εικοστής εβδόμης συνεδριάσεως (18/11/1924)
Χειρόγραφα πρακτικά εικοστής εβδόμης συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κοζάνης που αφορά το ψήφισμα 114,σχετικά με τον προϋπολογισμό και τον απολογισμό του κράτους.