Επιστολή από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης (06/1924)
Δακτυλογραφημένη επιστολή από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης σχετικά με απάντηση απεσταλμένου εγγράφου.