Επιστολή από τη Διεύθυνση Αποικισμού Δυτικής Μακεδονίας προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης (31/01/1924)
Δακτυλογραφημένη προσκλητήρια επιστολή από τον Επιθεωρητή Εποικισμού Δυτικής Μακεδονίας προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης ώστε να ορισθεί επιτροπή για τη διενέργεια διαγωνισμού προμήθειας των προσφύγων.