Επιστολή από τον επιθεωρητή των δημοτικών σχολείων Κοζάνης προς τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης (05/07/1924)
Χειρόγραφη ευχαριστήρια επιστολή από τους επιθεωρητές των δημοτικών σχολείων Κοζάνης προς τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης σχετικά με το καθήκον των εκπαιδευτικών λειτουργών.