Επιστολή από τον Π.Α.Ησαΐα προς το Εμπορικό Επιμελητήριο Κοζάνης (24/06/1924)
Χειρόγραφη επιστολή του Π.Α. Ησαΐα προς το Εμπορικό Επιμελητήριο Κοζάνης σχετικά με αίτηση αποστολής ονοματικού καταλόγου και διευθύνσεων δραστήριων προσώπων για την ανάθεση της αντιπροσωπείας του τοπικού υποκαταστήματος.