Επιστολή του κ. Τσιμηνάκη προς τον κ.Χαλκιά (18/01/1924)
Χειρόγραφη επιστολή του κ. Τσιμηνάκη προς τον κ. Χαλκιά που αφορούν πληροφορίες και ενέργειες για την άμεση ανάγκη κατασκευής της οδού Κοζάνης-Βέροιας.