Επιστολή του Δ.Ρίζου προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης (29/07/1924)
Χειρόγραφη επιστολή του ιδιοκτήτη της ημερησίας πρωινής εφημερίδος "Το φως" Δ. Ρίζου προς τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης που αφορά πληροφορίες για τις εμπορικές και βιομηχανικές κινήσεις.