Επιστολή του Π.Π. Λέκου προς τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης (18/12/1924)
Δακτυλογραφημένη επιστολή του διευθυντή του περιοδικού "Εγγύς και Άπω Ανατολή" προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης που αφορά την έκδοση δημοσιευμάτων της Γαλλο-Αγγλικής και της Ελληνική εκδόσεως με σκοπό την εκμάθηση ξένων γλωσσών.