Επιστολή του Δημάρχου Κοζάνης Ν.Τσιμηνάκη (03/09/1924)
Χειρόγραφη επιστολή του Δημάρχου Κοζάνης Ν.Τσιμηνάκη προς τον Πρόεδρο (;) σχετικά με την αίτηση για ίδρυση Εμπορικού Επιμελητηρίου στην πόλη της Κοζάνης συμπεριλαμβανομένης της ανησυχίας του για την οικονομία της Ελλάδος και τα συναισθήματα που επικρατούν στους πολίτες.