Κοινοποίηση προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης (31/01/1924)
Δακτυλογραφημένη κοινοποίηση από τον εμπορικό σύλλογο Θεσσαλονίκης προς τον εμπορικό σύλλογο Καβάλας σχετικά με την αρχαιρεσία του συλλόγου Θεσσαλονίκης.