Κοινοποίηση εγκυκλίου προς τους παραγωγούς βιομηχάνους και εμπόρους (06/08/1924)
Δακτυλογραφημένη κοινοποίηση εγκυκλίου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας σχετικά με τη συμμετοχή βιομηχάνων και εμπόρων στην εμπορική έκθεση της Κολωνίας.