Επιστολή του Νομάρχη Ι. Κοζύρη προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης (10/10/1924)
Ακριβές αντίγραφο δακτυλογραφημένης επιστολής σχετικά με ανακοίνωση της λειτουργίας νυκτερινού Γυμνασίου Κοζάνης και των ανήλικων εμπόρων που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν.