Επιστολή του Νομάρχη Ι.Κοζύρη προς τον Εμπορικό Σύλλογο (20/12/1924)
Ακριβές αντίγραφο δακτυλογραφημένης επιστολής του Νομάρχη Ι.Κοζύρη προς τον Εμπορικό Σύλλογο που αφορά το ονοματεπώνυμο του εμπόρου που θα συμμετάσχει στο μειοδοτικό διαγωνισμό για την προμήθεια της αναγκαίας γραφικής ύλης.