Επιστολή του Νομάρχη Ι. Κοζύρη προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης (1/10/1924)
Ακριβές αντίγραφο δακτυλογραφημένης επιστολής του Νομάρχη Ι.Κοζύρη προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης σχετικά με τον ονομαστικό κατάλογο των κατόχων τυριού, ξυλανθράκων και τις ποσότητες αυτών.