Αντίγραφο επιστολής του εμπορικού συλλόγου Αθηνών (28/5/1924)
Δακτυλογραφημένη επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών προς τον υπουργό της εννόμου τάξεως σχετικά με τροποποιήσεις του νόμου που αφορούν την αισχροκέρδεια.