Εγκύκλιος-Εισερχόμενη κοινοποίηση (14/6/1924)
Δακτυλογραφημένη κοινοποίηση - εγκύκλιος που σχετίζεται με νομοσχέδιο κατά της δίωξης της αισχροκερδείας από διάφορα καταδιωκτικά όργανα της επαρχίας και τον εκβιασμό των εμπόρων.