Δακτυλογραφημένη επιστολή του κ.Β.Κωνσταντάρα και Α.Δ.Αναστασιάδη .
Δακτυλογραφημένη επιστολή του Προέδρου Α.Δ.Αναστασιάδη και του Γεν.Γραμματέα Β.Κωνσταντάρα σχετικά με την προσπάθεια που χρειάζεται να καταβληθεί για να μην ανατραπούν οι όροι στους οποίους βασίζεται η επιτυχία του συνεδρίου.