Τηλεγράφημα προς τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης για διαμαρτυρία.
Τηλεγράφημα προς τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης από βουλευτή για ανάγκη διαμαρτυρίας προς την κυβέρνηση με σκοπό την τοποθέτηση έδρας Γενικής Διοικήσεως στη Φλώρινα.