Επείγον τηλεγράφημα προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης σχετικά με την κυβέρνηση
Τηλεγράφημα προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης σχετικά με την κίνηση της κυβέρνησης για έδρα Γεν.Διοικήσεως στη Φλώρινα και ανάγκη οργάνωσης κοινοτήτων περιφέρειας.